Image Alt

Spørgsmål og svar

Generelt

Fotograferer du i hele Danmark?

En fotografering vil som udgangspunkt finde sted i nærheden af hvor jeg bor ved Ishøj strand (eller primært i storkøbenhavn). Jeg har en række smukke lokationer, som nøje udvælges efter, hvornår der er smukt til årstiden. Det er muligt at arrangere en fotografering et andet sted, men dette er noget vi aftaler i fællesskab.
Jeg har et smukt lille fotostudie her hvor jeg bor, ved Ishøj strand, og her er man velkommen til at komme og få taget billeder også.

Er kørsel inkluderet i dine priser?

15 km kørsel er inkluderet i mine priser. Jeg holder til ved Ishøj strand. Aftales en fotografering længere væk, koster det 4,5 kr. pr. km.

Hvor længe ligger mit galleri online?

Dit personlige galleri ligger online i 6 måneder, hvorefter det fjernes. Det er dit ansvar at hente alle billederne ned ved modtagelse og gemme dem et sikkert sted.

Bryllupsfotografering

Hvor mange billeder modtager vi?

Antallet af billeder afhænger af omstændighederne for netop jeres bryllup, så jeg kan ikke garantere et bestemt antal. I modtager altid alle de bedste billeder fra dagen redigeret og uploadet i jeres eget personlige online galleri. Man modtager ca. 30-60 billeder pr. time jeg fotograferer jeres bryllup.

Hvornår og hvordan får vi billederne?

I modtager det færdige album med alle billederne indenfor 4-7 uger efter brylluppet. I modtager et personligt online galleri, hvorfra billederne kan downloades og deles. Indenfor en uge efter brylluppet modtager I nogle blandede billeder fra dagen.

Hvornår og hvordan betaler vi?

Ved booking af dato betales et bookinggebyr på 1500 kr. I modtager en faktura på totalbeløbet til betaling senest 1 uge inden brylluppet, her fratrækkes bookinggebyret.

Hvad koster transport?

Når vi har lavet en endelig aftale om jeres bryllup, er den pris I modtager altid inklusiv alle transportudgifter forbundet med hele brylluppet.

Holder vi møde inden brylluppet?

Alle mine kunder tilbydes et indledende møde enten fysisk eller pr. telefon. Derudover er det altid muligt at tale sammen løbende inden brylluppet, såfremt der er behov for dette.

Kan du kun bookes til bryllupsfotografering i Danmark?

Nej jeg rejser gerne ud i verden for at dokumentere jeres store dag. Prisen på brylluppet er det samme, men jeg skal have dækket de udgifter der er forbundet med rejsen.

Børne/familiefotografering

Er der noget vi skal forberede?

Nej I behøver ikke forberede noget. Vi tager udgangspunkt i det I laver, om I er hjemme eller ude. I kan altid medbringe legetøj, tæpper eller andet, som I tænker kunne være en god idé, men en fotografering kræver ikke særlig forberedelse.

Har du nogen gode råd til tøjvalg?

Mit bedste råd er, at I vælger tøj i lyse/neutrale farver (prøv at undgå meget stærke farver eller helt mørke farver) og så anbefaler jeg at undgå tøj med logo, da det bliver meget dominerende i billeder. Det vigtigste i billederne er, at fokus er på jer og ikke jeres tøj, og derfor anbefaler jeg netop man vælger noget lyst og neutralt og gerne tidsløst tøj. Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at I har det tøj på I føler jer bedst tilpas i. Jeg guider altid gerne til tøjvalg ift. vores fotografering (lys, lokation osv.).

Hvad gør vi hvis vores barn græder/sover/bliver syg?

Det sker. Man kan aldrig være helt sikker, når man tager billeder af små børn. Hvis dit barn er syg, så finder vi selvfølgelig en ny dato. Skulle de ske, at dit barn sover eller vil komme til det til den aftalte fotografering, så send mig en besked og så ser vi på om jeg kan rykke det en halv eller hel time frem. Hvis ikke dette er muligt, finder vi en ny dato. Hvis dit barn græder under en fotografering er det helt okay. Det er min erfaring at det aldrig varer hele fotograferingen, og der er altid tid til at stoppe og holde pauser, om det er hvis dit barn skal trøstes, ammes, skiftes eller andet. Fotografering med børn foregår altid på deres præmisser.

Hvad gør vi, hvis det regner og vi skulle mødes udenfor?

Jeg elsker regnvejrsbilleder, så hvis dit barn er gammel nok til at synes det er hyggeligt at hoppe i vandpytter og danse i regnen, så vil jeg altid foreslå vi holder fast i en udendørsfotografering. Billeder i regnen er utroligt smukke og sådan et par gummistøvlefusser på en regnvejrsdag er også et fantastisk og unikt minde. Hvis du har en lille baby eller af anden grund ikke synes det er hyggeligt, kommer jeg gerne hjem til jer i stedet, eller vi kan finde et sted, der tillade læ. Er det helt umuligt at finde en løsning, så rykker vi fotograferingen. Hvis det regner voldsomt meget, så rykker vi dagen uanset, da mit udstyr ikke kan være med på så meget vand.

Hvordan udvælger vi billeder?

I modtager et online galleri, hvor jeg uploader alle de gode billeder jeg har taget på vores fotografering. De har alle et nummer, og I udvælger derfra de numre I gerne vil købe og sender svaret til mig. Med jeres galleri kommer en guide til, hvordan I udvælger jeres billeder. I kan se alle priser på produkter under  Priser

Hvis du har andre spørgsmål end dem du kan læse svaret på her, så er du altid velkommen til at kontakte mig

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com