Image Alt

Handelsbetingelser

Booking

Du booker en fotografering ved at kontakte mig via min bookingformular her på siden eller via mail. Jeg holder til i Valby, men kommer rundt i hele landet samt i udlandet. Ønskes dette, udregnes prisen for transport ved booking.

Betaling

Du modtager en faktura på fotograferingen og dine køb af produkter efter endt fotografering. De digitale filer leveres først, når betalingen er registreret.
Ved bryllupper er der et bookinggebyr på 1000 kr. ved booking af dato, dette fratrækkes det fulde beløb når det resterende beløb skal betales. For bryllupper betales det resterende beløb senest 1 uge inden brylluppet. Bookinggebyret kan ikke refunderes.

Levering af billeder

Jeg leverer udelukkende redigerede billeder, det er ikke muligt at modtage råfilerne. Billederne repræsenterer min personlige stil, og er en stor del af mit brand og min service. Alle billeder beskæres og redigeres individuelt. I får adgang til jeres eget personlige online galleri, hvorfra I selv udvælger jeres ønskede billeder. Jeg bestræber mig på at levere jeres billeder indenfor 1-2 uger efter fotografering, men der kan være perioder i højsæsonen, hvor der må forventes ekstra ventetid.Billederne leveres i high-resolution samt webkvalitet og kan dermed bruges både på sociale platforme samt printes ud i større format. Levering af digitale filer sker først, når betaling er registreret.

Gavekort

Jeg tilbyder muligheden for at købe et gavekort på en af mine pakker, eller gavekort på beløb fra 300 kr. Gavekortet Leveres digitalt og kan printes af kunden. Alle gavekort gælder fra udstedelsesdatoen og 1 år frem, udløbsdatoen fremgår af gavekortet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

 

Ophavsret

Brugsret

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse fra fotografen. Det er ikke tilladt at videregive billederne til 3. Part, til brug på deres sociale platforme eller ifbm. markedsføring. Ved overtrædelse af dette, vil en regning blive faktureret.

Fotografens brug af jeres billeder

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne. Sociale medier og markedsføring er en vigtig del af mit arbejde som fotograf, og min synlighed og deling af billeder gør, at andre kan finde mig og følge med i mit arbejde. Jeg bruger derfor nogle af jeres billeder på mine sociale platforme samt i eventuelt konkurrencer/andet. Jeg sørger dog altid for at have en klar aftale med kunden ift. Brug af billeder, og jeg accepterer selvfølgelig, hvis offentliggørelse af billederne ikke ønskes.

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com