c a p t u r i n g m a g i c a l m o m e n n t s - G y l d h o l m P h o t o g r a p h y
Image Alt

Spørgsmål og svar

Generelt

Fotograferer du i hele Danmark?

Jeg fotograferer som udgangspunkt på hele Sjælland. Men ønsker du fotografering et andet sted i landet er du velkommen til at kontakte mig for pris.

Er kørsel inkluderet i dine priser?

Jeg fotograferer på hele sjælland, og har 20 km kørsel inkluderet i mine priser. Herefter koster det 2,5 kr. pr. ekstra kilometer.

Ved bryllupsfotografering er den aftalte pris inklusiv al kørsel, lige meget hvor i landet.

Bryllupsfotografering

Hvor mange billeder modtager vi?

Antallet af billeder afhænger af omstændighederne for netop jeres bryllup, så jeg kan ikke garantere et bestemt antal. Omkring 500 billeder for en hel dag og 300 billeder for en halv dag leveres oftest. I modtager alle gode billeder fra dagen.

Hvornår og hvordan får vi billederne?

I modtager det færdige album med alle billederne indenfor 4-7 uger efter brylluppet. I modtager et personligt online galleri, hvorfra billederne kan downloades og deles. Indenfor en uge efter brylluppet modtager I nogle blandede billeder fra dagen.

Hvornår og hvordan betaler vi?

Ved booking af dato betales et bookinggebyr på 1000 kr. I modtager en faktura på totalbeløbet til betaling senest 1 uge inden brylluppet, her fratrækkes bookinggebyret.

Hvad koster transport?

Når vi har lavet en endelig aftale om jeres bryllup, er den pris I modtager altid inklusiv alle transportudgifter forbundet med hele brylluppet.

Holder vi møde inden brylluppet?

Alle mine kunder tilbydes et indledende møde enten fysisk eller pr. telefon. Derudover er det altid muligt at tale sammen løbende inden brylluppet, såfremt der er behov for dette.

Kan du kun bookes til bryllupsfotografering i Danmark?

Nej jeg rejser gerne ud i verden for at dokumentere jeres store dag. Prisen på brylluppet er det samme, men jeg skal have dækket de udgifter der er forbundet med rejsen.

Børne/familiefotografering

Er der noget vi skal forberede?

Nej I behøver ikke forberede noget. Vi tager udgangspunkt i det I laver, om I er hjemme eller ude. I kan altid medbringe legetøj, tæpper eller andet, som I tænker kunne være en god idé, men en fotografering kræver ikke særlig forberedelse.

Har du nogen gode råd til tøjvalg?

Mit bedste råd er, at I har det tøj på I føler jer bedst tilpas i. Med det sagt, så er det også værd at huske på, at meget mørkt tøj, tøj med logoer og meget stærke farver, er meget dominerende i billeder. Jeg anbefaler altid at man har tøj på i lyse og lette farver og uden logo, men igen, det handler om I skal have det tøj på I har det bedst i, og som repræsenterer jer.

Hvad gør vi hvis vores barn græder/sover/bliver syg?

Det sker. Man kan aldrig være helt sikker, når man tager billeder af små børn. Hvis dit barn er syg, så finder vi selvfølgelig en ny dato. Skulle de ske, at dit barn sover eller vil komme til det til den aftalte fotografering, så send mig en besked og så ser vi på om jeg kan rykke det en halv eller hel time frem. Hvis ikke dette er muligt, finder vi en ny dato. Hvis dit barn græder under en fotografering er det helt okay. Det er min erfaring at det aldrig varer hele fotograferingen, og der er altid tid til at stoppe og holde pauser, om det er hvis dit barn skal trøstes, ammes, skiftes eller andet. Fotografering med børn foregår altid på deres præmisser.

Hvad gør vi, hvis det regner og vi skulle mødes udenfor?

Jeg elsker regnvejrsbilleder, så hvis dit barn er gammel nok til at synes det er hyggeligt at hoppe i vandpytter og danse i regnen, så vil jeg altid foreslå vi holder fast i en udendørsfotografering. Billeder i regnen er utroligt smukke og sådan et par gummistøvlefusser på en regnvejrsdag er også et fantastisk og unikt minde. Hvis du har en lille baby eller af anden grund ikke synes det er hyggeligt, kommer jeg gerne hjem til jer i stedet, eller vi kan finde et sted, der tillade læ. Er det helt umuligt at finde en løsning, så rykker vi fotograferingen.

Kan vi få flere billeder end de 15 i pakken?

Ja, altid. I kan tilvælge ekstra billeder efter endt fotografering. I kan se mere under Pakker

Udvælger vi selv de 15 billeder?

Ja, det gør I. I får adgang til et personligt online galleri, hvor alle de gode billeder fra fotograferingen bliver uploadet og kan vælges imellem.

Hvis du har andre spørgsmål end dem du kan læse svaret på her, så er du altid velkommen til at kontakte mig

m

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce neque purus, eleifend vel sollicitudin ut.

Instagram

@ My_wedding_day

Follow Us

Solene@qodeinteractive.com